Cart 0
 

Geometric Exterior for Aspley Hypermarket

 

Project Aspley Hypermarket shopping centre  |  Design ThomsonAdsett   |  Location Brisbane, Australia  |  Photography Angus Martin

 
 
HomeBanner_Aspley_w4.jpg
 

Stretched over an angular steel frame, this design highlights the unique properties of Kaynemaile.

 

Kaynemaile collaborated with architecture firm ThomsonAdsett to develop this geometric facade for the Aspley Hypermarket shopping centre.

Stretched over an angular steel frame, the design highlights the unique properties of Kaynemaile, providing a solid yet fabric-like screen.

Each screen was fabricated and installed as seamless single pieces, the largest being 60 metres long by six metres high. Kaynemaile’s attachment systems made this installation fast and simple and allowed for easy placement of signage supports at multiple locations over the single piece screens.

The shadow play on the silver coloured screens changes dramatically from day to night, creating
a dynamic architectural feature.


Mesh Colour

 Silver

Silver

 
 

Product System Used

Kaynemaile Exterior 

Multiple solutions for exterior environments—facade cladding, rain and wind screening and solar shading.

 

Other Case Studies

case studies