Cart 0
 

Vibrant Weather Protection for The University of Auckland 

Project Atrium Screening, Auckland University  |  Design architectus  |  Location Auckland, New Zealand  |  Photography Jason Mann

 
 
HomeBanner_AkUniAtrium_w3.jpg
 

Kaynemaile connects two adjacent buildings in the atrium of this busy inner-city campus.

 

Installed as seamless screens Kaynemaile transforms a previously underused space into a vibrant and sheltered meeting area.

Spanning up to three floors these bright coloured screens give protection from the wind, rain and sun, creating a breathable indoor outdoor space in a previously under used area.


Mesh Colour

 Ruby Red

Ruby Red

 Jade Green

Jade Green

 
 
 

Product System Used

Custom Solutions: Your project, our product

When our standard solutions don’t suit your vision, we can reconfigure them to your requirements or provide a custom design and fabrication service. It’s all possible.

 

Other Case Studies.

case study links