Cart 0
 

Space Division for New Office Fit-out

Project Canterbury Economic Development Corporation Office | Design Sheppard & Rout  | Installation Leighs Construction Ltd  | Photography Jason Mann Photography | Location Christchurch, New Zealand

 
 
HomeBanner_ChristchurchNZ_w1b.jpg
 

Elegant and simple space separation

 

The new fit-out for the Canterbury Economic Development Corporation continues the major period of commercial reconstruction in Christchurch.

A Kaynemaile hanging screen was the perfect choice to separate the reception area from the work stations behind, providing visual privacy while maintaining transparency and airflow.

The large screen curls around storage units and office equipment, giving a functional component to an elegant screening solution.

Our Kaynemaile hanging screens are a simple ceiling-hung solution. Use them to divide interior spaces, create visual privacy and as decorative backdrops.


Mesh Colour

 Water Clear

Water Clear

 
 

Product System Used

Hanging Screens

Kaynemaile hanging screens are a simple ceiling-hung solution. Use them to divide interior spaces, create visual privacy and as decorative backdrops.

 

Other Case Studies

case studies